Resultaten voor massage aangeboden

massage aangeboden
Soepel therapie massage Dordrecht.
Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van o.a. lichaam gerichte therapieën en psychosociale therapie, zoals shiatsu therapie, haptotherapie, massage therapie, coaching, rouw en verliesverwerking en gewichtbeheersing. Tevens bieden wij een ruim aanbod aan massages aan. Welke massages dat zijn lees je onder het desbetreffende kopje. Zowel bij ons in de praktijk als bij bedrijven geven wij ook Stoelmassage. Voor alle algemene vragen kun je contact opnemen met Jessica Laman. Soepel is zowel voor therapieën als de massages het vertrouwde adres in Dordrecht, wij werken op afspraak. In de online agenda kun je bij verschillende behandelaars zelf een afspraak boeken. Bij de behandelaars vind je de contact gegevens en kun je via mail rechtstreeks contact opnemen met deze persoon. Regelmatig worden er ook workshops of trainingen aangeboden bij Soepel.
Massage Gezocht Aangeboden Gevraagd Te Ruil.
Full body massage voor vrouw. Man zoekt man voor onderzoek en massage. heerlijke ontspannings massage. heerlijke ontspannings massage. Tedere gratis vertroetel massage aangeboden aan. Tedere gratis vertroetelmassage aangeboden aan. Tedere gratis vertroetel massage aangeboden aan. Tedere gratis vertroetel massage aangeboden aan.
Thai Yoga Massage Inner Tree.
Door de energiebanen te behandelen wordt ook het energetische lichaam weer in balans gebracht. Kortom deze 2500 j oude boeddhistische vorm van lichaamswerk mag niet ontbreken in onze hedendaagse stressvolle westerse samenleving. Deze massage wordt met kleren aan gegeven. U krijgt hiervoor een geschikte outfit aangeboden of u voorziet zelf gemakkelijke of loszittende kleding.
Massage voor mensen met kanker en zorgbehoevenden SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Ze kan aangeboden worden in wellnesscentra, schoonheidsinstituten, massagepraktijken, rust en verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, palliatieve instanties en bij mensen thuis. Deze massage is niet alleen voor mensen die kanker gehad hebben maar kan ook voor wie fibromyalgie, sclerodermie, CVS, heeft. Wat en voor wie?
Soorten Masseurs: MassageKeuze.
Bovendien worden hier meestal meerdere en bijzondere massages aangeboden, omdat er meer mogelijkheden zijn wat betreft het gebruik van verschillende producten en apparaten. Bij de salons kan je er meestal voor kiezen of je in kamer alleen komt te liggen, met je partner of vriendin, of met meerdere bezoekers. Uiteraard zal de prijs daarbij variëren. Over het algemeen zal een massage in een salon duurder zijn dan ergens anders, maar meestal is er meer service en is er de mogelijkheid van meerdere faciliteiten gebruik te maken. Lomi Lomi massage.
Massage body to body Erojobs.nl.
Massage Massage artikelen. Massage Massage salons. Massage Nuru massage. Massage Personeel aangeboden. Massage Personeel gevraagd. Massage Prostaat massage. Massage Ruimte aangeboden. Massage Ruimte gevraagd. Massage Tantra massage. Massage Thaise massage. Body to body. Ontspanning massages voor de nette nederlandse oudere heer.
massagesalon antwerpen parship dating site gratis massage aangeboden.
Kom langs bij Vita Sana Wellness privé met of zonder badpak, vrije keuze en geniet in alle rust van enkele uurtjes wellness, een heerlijke massage of één van de speciale arrangementen. Enkel massage is ook mogelijk zie website. Massage tweedehands en nieuw AmaaiAmaai. Aangeboden: Kruidenstempel massage.
benesso: private wellness, coaching en gezondheid, massages, arrangementen, wellnessfeestjes, stoelmassages voor bedrijven of op feestjescoaching, en persoonlijke sportbegeleiding waregem west-vlaande
Je kan verschillinde massages ook combineren. Bijna alle massages met uitzondering van de Hamam massage en sportmassage kunnen samen in de duokamer gegeven worden. Na iedere massage krijg je een drankje aangeboden. De massages kunnen geenszins een behandeling van een kinesist of dokter vervangen.
Thaise Voetmassage Caroline Matthys.
Hot Stone Massage. Dit is een volledig apart staande massage welke enkel aangeboden wordt voor de duur van ca 1 uur. Bij de traditionele Thaise voetmassage worden zowel de onderbenen als de voeten uitvoerig gemasseerd en gestretched. Deze massagetechniek is dus veel meer dan enkel en alleen voor de voeten.
Erotischemassagemarkt.nl het trefpunt voor erotische massages.
Voor een erotische massage bij U thuis of hotel, kunt u gebruik maken van de diensten van vipmassages Enschede Onze masseuses worden discreet naar u gebracht waarna u heerlijk kunt genieten van een body 2 body massage, tantra massage. Relaxen erotische massages massagewereld soest utrecht.
amaaiamaai.be.

Contacteer ons