Op zoek naar thaise massage utrecht centrum?

thaise massage utrecht centrum
Take Care Traditionele Thaise Wellness Thaise massage in Utrecht.
Take Care Thaise massage in Utrecht. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren van drukpunt massage worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Deze vorm van massage wordt ook wel Drukpunt Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt.
Chinees Gezondheids-centrum Fei.
U kunt direct langskomen of een afspraak maken 030-8899000 vaste lijn of 0687718943 mobiel/SMS. Lange Smeestraat 13, Utrecht. U kunt ons vinden in het centrum van Utrecht: Lange Smeestraat 13 zijstraat Oudegracht en Catherijnesingel. 10 minuten lopen vanaf centraal station Utrecht.

De salon is gerenoveerd, er staat een massagetafel in de voorkamer, die van de achterkamer wordt afgescheiden meer. Ban Thai Massage. Traditionele Thaise Massage in Utrecht Zuilendoor gediplomeerde Thaise vrouw Openingstijden: dagelijks 11.00 21.00 uur uitsluitend op afspraak Bel voor afspraak 0630444651.
Massagesalons in Utrecht: Boek direct online! Treatwell.
Bij Salvete Beauty Massage in het centrum van Utrecht ben je aan het juiste adres voor diverse ontspanningsmassages om je lichaam en geest weer in balans te krijgen. Ook voor harsbehandelingen voor mannen en vrouwen ben je bij Salvete in goede handen.
Thaise massage in de buurt van Utrecht Treatwell.
4.9 28 reviews. Jeanet runt meerdere praktijken voor klantgerichte en preventieve therapeutische Thaise massage in Utrecht. Jeanet kijkt verder dan de klacht en stemt haar massages af op wat jij nodig hebt. Naast dat de massage prettig moet zijn om te ondergaan moet deze ook daadwerkelijk effect hebben op de pijnklacht.
Luzi Massage.
Massage in Utrecht. Luzi Massage is een klassieke Chinese massage salon gevestigd in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht. Bij Luzi Massage kunt u terecht voor diverse soorten massages. De klassieke Chinese ontspanningsmassage is Shiatsu massage. Bij deze massage wordt veel gebruikt gemaakt van knijp en duwtechnieken met de vingers.
Chinese Massage in de stad Utrecht.
Een van de vele nieuw gevestigde Chinese massagesalons aan de Amsterdamsestraatweg. Goed verzorgde inrichting met stevige massagetafels, die voor iedere klant van een schoon laken meer. Luzi Massage in Utrecht is een klassieke Chinese massage salon gevestigd in het centrum aan de Oudegracht in Utrecht.
Monasari Thai Massage Utrecht.
MONASARI THAI MASSAGE. MONASARI THAI MASSAGE. Thai Massage Monasari Utrecht. geniet van een heerlijke Thaise ontspanningsmassage. Welkom bij Monasari. In mijn sfeervol ingerichte praktijk bent u van harte welkom voor een Thaise olie/kruiden massage. Laat u verwennen in een relaxte sfeer.
Massagesalons in en rond de stad Utrecht.
Roses Health Centrum. Salon Yan Chinese Massage. Salvete Beauty Massage. Shanghai Hair Beauty Studio. Sufia knip en massagesalon. Take Care Thaise Wellness. Thai Massage Monasari. Wenzhou Kapsalon en Massagesalon. Xinxin Health Care Centre. Yin Yang Balans. Yoga Massage NU. Een overzichtskaartje van alle Chinese en Thaise massagesalons in en rond de stad Utrecht.

Contacteer ons