Op zoek naar thaise massage dordrecht?

thaise massage dordrecht
Swan Wellness De beste Massages in Dordrecht.
Welkom bij Swan Wellness, een nieuwe massagesalon in het centrum van Dordrecht. U kunt hier tot rust komen tijdens een van onze behandelingen. Traditionele Thaise Massage. Thaise massage is een passieve vorm van yoga. De spieren worden losgemaakt en er wordt druk uitgeoefend op de energiebanen in het lichaam.
Thai Sense wellness Startpagina Facebook.
Ik ben een aantal keren naar andere Thaise massages geweest maar ik ben super blij met Pam Thai Sense Massage in Dordrecht. Vriendelij ke en hartelijk ontvangst, Heel fijn en rustig locatie, leuk sfeervolle inrichting en alles is schoon en netjes.
Massage dordrecht.
Meest gestelde vragen. Het vertrouwde adres voor een massage en schoonheid in Dordrecht. Van der Linden, Body Mind Wellness is het vertrouwde adres voor een professionele massage en schoonheidsbehandelingen in de regio Dordrecht. Alle spanningen van het jachtige dagelijkse leven glijden als een zuchtje wind moeiteloos van je af.
Cursus Thaise Yoga massage IVS Opleidingen.
Deze opleiding Thaise Yoga massage is een onderdeel/module van het opleidingstraject tot Oosterse massagetherapeut maar kan ook als zelfstandige cursus/module gevolgd worden. Thaise Yogamassage combineert technieken die gewoonlijk apart in de Westerse fysiotherapie gevonden worden zoals manuele therapie en strekkingen met invloeden uit de Chinese acupressuur drukpuntmassage en de Indiase yoga.
Marktplaats.nl Sen Yue Massagesalon Dordrecht Welzijn Masseurs en Massagesalons.
Douchegelegenheid aanwezig voor gasten. Parkeergarage op minder dan 100 meter afstand aanwezig.Zondag gratis parkeren, voor de deur Prijzen zijn heel schappelijk.Tel: 06-59057666 / 078-6459897, bel meOf kom langs op Vest 169, 3311 TV Dordrecht. elke dag open van 1100: tot 2100.: Lichaamsmassage, Chinese Medische massage, Gua Sha massage, Cupping massage, Hoofd massage.
Khongkwan massage.
We verzorgen diverse soorten Thaise massages waaronder Thaise traditionele massage, Thaise oliemassage en nek, rug en schoudermassage. In een rustgevende omgeving kunt u genieten van één van de massages of indien gewenst meerdere behandelingen. Na een behandeling zult u zich volledig ontspannen voelen.
6 x plekken waar je een massage kunt krijgen in Dordrecht indebuurt Dordrecht.
Soms is er niets fijner dan éven tijd nemen voor jezelf en een lekkere massage te krijgen. Maar waar moet je dan zijn in Dordrecht? Wij zochten zes plekken voor je uit. /a Pagina 1 / 6. DAVI City Spa. Foto: Facebook DAVI City Spa. Van hot stone tot een Indian headmassage: bij DAVI City Spa kun je kiezen uit een heleboel verschillende behandelingen. De wellness zit aan de rand van de binnenstad en je kunt er ook terecht voor gezichtsbehandelingen, pedicure, manicure en waxing. Prijzen zijn vanaf 3250, per half uur. DAVI City Spa wellness. nu open 1000: 2100.: Bekijk meer: wellness. Van der Linden, Body Mind Wellness. Foto: Facebook Van der Linden, Body Mind Wellness. Ook bij Van der Linden, Body Mind Wellness kun je kiezen uit een flinke lijst massages. Een afspraak maken is makkelijk want dat doe je gewoon via de website. Voor een behandeling betaal je vanaf 35, euro. Van der Linden, Body Mind Wellness massagesalons. nu open 0930: 1730.: Johan de Wittstraat 160B. Bekijk meer: massagesalons. Foto: Facebook Jasmin Massage. Zoek je een wat exotischere massage? Bij Jasmin hebben ze de Thaise techniek die, volgens sommigen, geneeskrachtig werkt.
Thaise massage ervaringen Massages4all.
Het personeel is heel aardig en hulpvaardig. Yvonne is bij Siwocco Wellness in Dordrecht geweest. Anna op 21-03-2011. Wat een hemels verschil met andere vormen van massage.nu kan ik het begrijpen waarom Thaise Massage zo beroemd is in de wereld.
Thaise stoelmassage in de regio Rotterdam en Dordrecht.
Kom je ook kennismaken met diep ontspannen massages? Thaise stoelmassage heeft een diepere werking dan de gewone stoelmassage. Yoga, massage en acupressuur zorgen ervoor dat het lichaam spanning kan loslaten. Van oorsprong werd Thaise yogamassage in kloosters door Boeddhistische monniken gegeven.
LIFESTYLE STUDIO DORDRECHT Yoga in Dordrecht Centrum.
Massage Dordrecht Helena Massage Reiki, Dordrecht.
Spring naar de secundaire inhoud. Welkom op de site van Helena Massage en Reiki te Dordrecht. Wat kan een met zorg en aandacht bestede massage voor u betekenen? Massage heeft vele voordelen en is voor alle leeftijden geschikt. Om een paar voordelen te benoemen: stress vermindering, weerstand verhogend, vermindering van lichamelijke klachten en het verbeteren van de balans tussen lichaam en geest.

Contacteer ons