Zoeken naar ns site

ns site
Onze nieuwe website.
Waar kunnen wij mee helpen? Ondersteuning bij boeken. Ervaar zelf het voordeel van de trein. NS International alles over NS International. Speciaal voor agenten. Onze visie op mobiliteit. Wie is NS International? Werken bij NS International. Alles over NS International.
Welkom op de website van NS NS.
Opzeggen of annuleren. Mijn NS en Mijn NS Zakelijk. Beheer uw gegevens via Mijn NS. Wat is Mijn NS. Registreren en inloggen. Terug naar hoofdmenu Sluit submenu. Submenu: Meer NS. Zorg voor erfgoed. Bewegen doe je met de trein. Over NS persvoorlichting.
Over deze site Werken bij NS.
NS heeft voor haar website het Waarmerk drempelvrij.nl bij de Stichting Waarmerk Drempelvrij.nl gekregen. Dit betekent dat de site voldoet aan alle richtlijnen van het World Wide Web Consortium W3C. Deze Web Content Accessibility Guidelines WCAG 1.0 worden internationaal gehanteerd om de toegankelijkheid van websites te bepalen.
Site biedt oplossing voor reisplanner NS Webwereld.
De ontwerpers van de site roepen de NS op tot bezinning: Het" is niet onze bedoeling deze site in de lucht te houden ten koste van de Nederlandse Spoorwegen. Wij roepen de NS daarom op tot een constructieve dialoog voor wat het bouwen van een website die voor iedereen toegankelijk is betreft."

Contacteer ons