Resultaten voor ns site

ns site
Home Werken bij NS. Werken bij NS. Werken bij NS.
Login Strong Authentication Solution Single Sign On LDAP Fraud Prevention Solution Cloud Identity broker service. De websites van NS maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Om je een optimale gebruikerservaring te bieden maakt NS gebruik van analytische cookies.
Website NS onbereikbaar UPDATE3 Webwereld.
Mag als onzin klinken, maar zowel NS Nationaal als Internationaal kampen al jaren met slecht werkende sites, CSS problemen, Java errors, time-outs, Database problemen, noem maar op. Ik krijg wel eens het idee dat de site vanuit een trein wordt gehost.:
Onze nieuwe website.
Ondersteuning bij boeken. Ervaar zelf het voordeel van de trein. NS International alles over NS International. Speciaal voor agenten. Onze visie op mobiliteit. Wie is NS International? Werken bij NS International. Alles over NS International. Onze nieuwe website. We zijn er bijna.
Welkom op de website van NS NS.
Opzeggen of annuleren. Mijn NS en Mijn NS Zakelijk. Beheer uw gegevens via Mijn NS. Wat is Mijn NS. Registreren en inloggen. Terug naar hoofdmenu Sluit submenu. Submenu: Meer NS. Zorg voor erfgoed. Bewegen doe je met de trein. Over NS persvoorlichting.
Nieuwe website NS leidt tot klachtenregen Nieuws Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Kinderziektes zijn eruit. De NS stelt dat de site onder controle is en dat de kinderziektes er nu echt uit zijn. Volgens een spoorwegwoordvoerder komen er ook veel positieve reacties op de nieuwe site. Een deel van de kritiek komt wellicht omdat bezoekers moeten wennen aan het nieuwe uiterlijk.
Usability Award: De NS Frankwatching.
In vergelijking met sites van andere internationale treinvervoerders valt NS.nl op door de simpelheid in presentatie. Het is overduidelijk dat de site van NS compleet vanuit het oogpunt van gebruiksgemak is ontworpen. 5 Waarom zou deze site de Usability Award moeten winnen?

Contacteer ons